over MELEIN

Ane Melein

BNA Architect

“Sinds ik me kan herinneren wilde ik al huizenbouwer worden. Ik heb Bouwkunde gestudeerd aan de TU-Delft met als afstudeerrichting Architectuur. Daarnaast heb ik nog veel andere opleidingen gedaan die met tekenen en constructies te maken hebben.”

“Het mooiste van architect zijn is dat je mensen helpt met het maken van hun droom ontwerp. Ik ga met ze dit proces aan om dit allemaal te ontdekken, zodat al hun dromen over hun ideale huis of gebouw boven water komen.”

“Duurzaamheid vind ik ook steeds belangrijker. Ik pas dit dan ook graag toe in mijn ontwerpen. Zo heb ik een Smart Hotel ontworpen en zit ik in een architectenpool van aardbeving bestendige gebouwen Groningen.Zo helpen we allemaal mee met het verbeteren van het milieu.”

Uitleg over mijn werkwijze

Voor, door en over mensen

Mijn werkwijze is erg belangrijk om mijn werk goed te doen voor iedere klant.
Ik leg hieronder uit waarom ik op deze manier werk.

VOOR

‘Voor mensen’ staat voor de architectuur die speciaal is gemaakt voor de mens.
Het gemak om in het gebouw te kunnen leven, werken of recreëren staat voorop.

Ik vind dit erg belangrijk, omdat elk gebouw zo ontworpen moet worden dat je er het meeste uit kan halen. Het gebouw moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook van alle gemakken voorzien zijn om het zo praktisch mogelijk te maken. 

DOOR

‘Door mensen’ staat voor het samenwerkingsproces tijdens het project.Een goede samenwerking
met de klant of projectontwikkelaar zorgt voor meer efficiëntie en een beter eindresultaat.

Een goede samenwerking is erg belangrijk voor het eindresultaat. Een project aangaan moet leuk en relaxt zijn. Ik ben degene die de klant hierin coacht. Ik ondersteun ze en probeer alle ideeën uit ze te krijgen, zodat we het echte droomontwerp op papier kunnen krijgen.

OVER

‘Over mensen’ staat voor de duurzame ontwikkelingen in architectuur. Duurzaamheid toepassen in architectuur is erg belangrijk, omdat we steeds meer bezig zijn met het verbeteren van het milieu. Zo creëren we een betere wereld voor de generaties na ons.

Duurzaamheid is belangrijk om toe te passen in gebouwen. Wanneer ik een ontwerp maak, wil ik altijd graag kijken naar welke duurzame opties we kunnen toepassen. Zo helpen we allemaal mee met het verbeteren van onze aarde.

CONTACT

Melein Architectuur
Papiermolenlaan 3-20
9721 GR GRONINGEN

  • 050-5277100
  • info@melein.nl

SOCIAL MEDIA

Volg Melein op:

© 2018 Melein Architectuur. Niets van deze website mag zonder toestemming worden overgenomen.